21:32 uur 29-03-2023

Planview en UiPath werken samen om testautomatisering te optimaliseren met mogelijkheden voor waardestroombeheer

Marktleiders bundelen hun krachten om organisaties te helpen de efficiëntie te verbeteren en het testen van moderne en verouderde applicaties te maximaliseren

AUSTIN, Texas–(BUSINESS WIRE)– Planview, het toonaangevende platform voor verbonden werk, van portfolioplanning tot levering, heeft vandaag een nieuwe strategische samenwerking aangekondigd met UiPath (NYSE: PATH), een vooraanstaand softwarebedrijf voor bedrijfsautomatisering. De integratie is ontworpen om het UiPath Business Automation Platform te combineren met de marktvormende Value Stream Management (VSM)-oplossing van Planview, de Planview® Tasktop Hub. Door UiPath Test Suite en VSM te combineren, kunnen teams de automatisering van repetitieve en tijdrovende taken verbeteren, handmatige fouten verminderen en de levering van hun producten versnellen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediarelaties voor Planview
Natalie Reina

Director Corp Comms

natalie.reina@planview.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr