19:11 uur 30-01-2023

Planview zet versnelling voort met recordomzet in FJ22

Strategische investeringen in productinnovatie en klantensucces stimuleren het momentum van het bedrijf

AUSTIN, Texas–(BUSINESS WIRE)– Planview, het toonaangevende platform voor verbonden werk van portfolioplanning tot oplevering, heeft vandaag een jaarlijkse terugkerende recordomzet (ARR) aangekondigd voor het fiscale jaar 2022, waarmee de trend van sterke prestaties wordt voortgezet. Planview overschreed $ 380 miljoen in totale ARR voor 2022, wat neerkomt op een groei van 17% op jaarbasis.

“Het was opnieuw een recordjaar voor Planview, ondersteund door onze toewijding om de digitale toekomst van verbonden werk op te bouwen door middel van productinnovatie en klantensucces,” aldus Razat Gaurav, Chief Executive Officer van Planview. “Door de macro-economische onzekerheden en tegenwind waar organisaties tegenwoordig mee te maken hebben, is het belangrijker dan ooit om prioriteit te geven aan product- en projectinitiatieven en om beperkte middelen en kapitaal zorgvuldig toe te wijzen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediarelaties voor Planview
Natalie Reina

Director Corp Comms

956-878-9176

natalie.reina@planview.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr