08:00 uur 01-12-2022

PM Factory Nederland implementeert cloud-native Packet Gateway van Mavenir om zijn MVNO-oplossingenset van vermogen te voorzien

De cloud-native Packet Gateway van Mavenir stelt PM Factory in staat spraak- en dataverbindingsdiensten via 4G aan te bieden, waaronder VoLTE en VoWiFi

ALMERE, Nederland–(BUSINESS WIRE)– Mavenir, de Network Software Provider die de toekomst van netwerken bouwt met cloud-native software die op elke cloud draait, heeft vandaag de implementatie aangekondigd van zijn cloud-native Packet Gateway (PGW) voor PM Factory B.V. in Nederland. PM Factory kan nu zijn Mobile Virtual Network Enabler (MVNE)-aanbod aanzienlijk verhogen van 2G en 3G naar 4G VoLTE- en VoWiFi-oplossingen, waardoor spraak- en data-interconnecties via Mobile Virtual Network Operators (MVNO) mogelijk worden.

PM Factory levert beheerde mobiele netwerkcomponenten aan operators en dienstverleners voor het leveren van mobiele telecom- en connectiviteitsdiensten. De PGW van Mavenir was het cruciale onderdeel bij het ontsluiten van het nieuwe 4G-aanbod van PM Factory en biedt veilige, betrouwbare en flexibele VoLTE voor veel van zijn klanten op de markt. Dit project vormt het begin van een voortdurende samenwerking voor toekomstige 5G-mogelijkheden in Nederland en uitbreiding naar Europese markten.

Met toenemende verwachtingen van de MVNO-partners van PM Factory met betrekking tot het niveau van connectiviteit en toegang tot technologie, was de integratie van Mavenir’s PGW de sleutel bij het upgraden van reeds bestaande MVNO-technologie, die onbetrouwbaar zou kunnen zijn als spraak- en gegevensuitwisselingen tussen 3G en 4G. PM Factory levert een beter bereik en betere kwaliteit en biedt tegelijkertijd toegang tot volledige 4G Data & Voice-interconnecties, waaronder VoLTE en VoWiFi.

Victor La Bree, medeoprichter van PM Factory, verklaarde: “Een groot deel van ons bedrijf bestaat uit vaste mobiele integratie, met spraak verbonden met PBX, Data APN verbonden met Radius en sms-integratie met SMSC voor MVNO’s. Met veranderende werkgewoonten en vorderingen op technologisch gebied was het duidelijk dat we moesten investeren in hoogwaardige technologie om de betrouwbare kwaliteitsdiensten te kunnen bieden die onze MVNO-partners nodig hadden. Mavenir begreep wat er nodig was en hun cloud-native Packet Gateway-oplossing stelde ons in staat hoogwaardige spraak- en veilige datadiensten via 4G aan te bieden en concurrerender te zijn op de markt. We kijken uit naar onze voortdurende samenwerking en gebruiken dit als opstap naar nog geavanceerdere oplossingen en aanbiedingen, met name door gebruik te maken van 5G.”

Ashok Khuntia, Core Networks President bij Mavenir, stelde: “Onze cloud-native Packet Gateway-oplossing biedt meer toegankelijkheid om MVNO’s in staat te stellen te profiteren van de voordelen van 4G. Van het creëren van privé-netwerken tot het leveren van betrouwbaardere VoLTE en VoWiFi, Mavenir biedt bewezen oplossingen om bedrijfskritische uitdagingen op te lossen.”

De belangrijkste kenmerken van de oplossing van Mavenir zijn:

  • Mavenir Converged Packet Core voor 2G/3G/4G/5G, niet-3GPP en vaste kabeltoegang voor alle niet-standalone (NSA) en standalone (SA) opties
  • Mogelijkheid om terug te schalen naar een enkele server voor Private Network & MEC en op te schalen voor consumenten- en IoT-gebruiksscenario’s
  • De inherente schaalbaarheid van de software maakt implementatie van elke omvang en incrementele groei mogelijk. Onafhankelijke schaalbaarheid in signalering, doorvoer en opslag kan worden bereikt met behoud van toonaangevende prestaties

Mavenir’s PGW maakt deel uit van het cloud-native MAVcore-portfolio dat is gebouwd op een open architectuur die eenvoudige schaalbaarheid van applicaties en services, hardware-ontkoppeling, flexibiliteit, draagbaarheid en veerkracht biedt

Over Mavenir:

Als de enige end-to-end, cloud-native netwerksoftwareprovider in de branche, richt Mavenir zich op het transformeren van de manier waarop de wereld verbinding maakt en versnelt het de softwarenetwerktransformatie voor meer dan 250 communicatiedienstverleners en ondernemingen in meer dan 120 landen, die meer dan 50% van ‘s werelds abonnees bedienen. Mavenir bouwt aan de toekomst van netwerken en is baanbrekend bezig met geavanceerde technologie, met de nadruk op de visie van een enkel, op software gebaseerd geautomatiseerd netwerk dat op elke cloud draait. www.mavenir.com

Over PM Factory

PM Factory B.V. in Nederland levert beheerde mobiele netwerkcomponenten aan operators en dienstverleners voor de levering van mobiele telecom- en connectiviteitsdiensten. www.pmfactory.nl

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PR-contactpersoon bij Mavenir:
PR@mavenir.com
Maryvonne Tubb (VS)

Emmanuela Spiteri (EMEA)

Check out our twitter: @NewsNovumpr