00:39 uur 13-10-2022

Mary Kay Inc. bevordert leiderschap van vrouwen op gebied van natuurbehoud door middel van virtuele leeruitwisseling

DALLAS–(BUSINESS WIRE)– Mary Kay Inc., een wereldwijde pleitbezorger voor duurzaam ondernemen en empowerment van vrouwen, nam onlangs deel aan een virtuele leeruitwisseling georganiseerd door het Coral Triangle Center (CTC), The Nature Conservancy (TNC) en het Coral Triangle Initiative on Coral Reefs, Fisheries and Food Security (CTI-CFF) Regional Secretariat.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20221012005235/nl/

Mary Kay Inc. has worked to elevate women’s leadership in marine conservation and to spotlight innovations and actions undertaken by women leaders across the Coral Triangle to protect marine biodiversity. (Graphic: Mary Kay Inc.)

Mary Kay Inc. has worked to elevate women’s leadership in marine conservation and to spotlight innovations and actions undertaken by women leaders across the Coral Triangle to protect marine biodiversity. (Graphic: Mary Kay Inc.)

Het evenement, ‘Women Leaders Protecting the Coral Triangle’s Threatened Biodiversity and Endangered Species,’ belichtte innovaties en acties die zijn ondernomen door vrouwelijke leiders in de Koraaldriehoek ter bescherming van de mariene biodiversiteit en belichtte succesvolle, door vrouwen geleide initiatieven op het gebied van duurzaam beheer van mariene hulpbronnen en oceaanbescherming. Deze initiatieven zijn gericht op de bescherming van de biodiversiteit, klimaatactie en het beheer van beschermde mariene gebieden, gekoppeld aan de wereldwijde doelstelling om tot 2030 30% van de oceanen op de wereld te beschermen.

De Koraaldriehoek is de thuisbasis van enkele van ‘s werelds meest diverse en prachtige koraalriffen en biedt een leefgebied voor meer dan 250 vissoorten. Veel van de zeedieren en ecosystemen in de Koraaldriehoek worden echter bedreigd door menselijke activiteiten.

Mary Kay voegde zich bij panelleden van CTC, CTI-CFF, TNC en WWF Malaysia, Conservation International en de University of the Philippines Diliman om inspirerende verhalen te delen over het duurzaam beschermen van zeeschildpadden, doejongs, haaien en visserij.

Veel van de projecten die Mary Kay ondersteunt, bereiken succes op het gebied van natuurbehoud, gendergelijkheid en economische empowerment in gemeenschappen. In de Koraaldriehoek is Mary Kay blijven samenwerken met TNC en de vrouwen in Papoea-Nieuw-Guinea en Mangoro Market Meri, een groep die duurzame mangroveproducten op de markt brengt, zoals schelpdieren en modderkrabben, terwijl ze mangroven beschermen tegen geoogst worden voor hun hout. Deze gemeenschap krijgt training in leiderschap, financiële geletterdheid en bedrijfsbeheer om de broodnodige inkomsten en werkgelegenheid te genereren, terwijl dit alles ook het mangrove-ecosysteem ten goede komt.

Mary Kay heeft bovendien het werk van TNC met KAWAKI op de Salomonseilanden ondersteund om zeeschildpadden te beschermen en voorlichting over natuurbehoud te geven en gezondheidsprogramma’s voor de gemeenschap uit te voeren in het Arnavon Community Marine Park. Dit was inclusief het geven van gendertraining met 30 parkwachters, KAWAKI-leden en andere belanghebbenden uit de gemeenschap, om inzicht te krijgen in gendergebaseerde normen die de betrokkenheid van vrouwen in het park kunnen belemmeren, en deze normen uit te dagen. Hun programma’s voor natuurbehoud en sanitatie hebben 2.000 mensen op scholen en in lokale gemeenschappen bereikt.

Ga voor meer informatie over Mary Kay’s inzet voor duurzaamheid naar marykayglobal.com/sustainability en download de wereldwijde duurzaamheidsstrategie van Mary Kay: Enriching Lives Today for a Sustainable Tomorrow.

Over Mary Kay Inc.

Mary Kay Ash, een van de oorspronkelijke glazen plafondbrekers, richtte in 1963 haar droomschoonheidsbedrijf op met één doel: het leven van vrouwen verrijken. Die droom is uitgegroeid tot een miljardenbedrijf met miljoenen onafhankelijke verkoopmedewerkers in bijna 40 landen. Als onderneming voor de ontwikkeling van ondernemerschap zet Mary Kay zich in om vrouwen sterker te maken op hun traject door middel van onderwijs, mentorschap, belangenbehartiging, netwerken en innovatie. Mary Kay zet zich in om te investeren in de wetenschap achter schoonheid en de productie van geavanceerde huidverzorging, kleurcosmetica, voedingssupplementen en geuren. Mary Kay gelooft in het verrijken van het leven van vandaag voor een duurzame toekomst, door samen te werken met organisaties van over de hele wereld die zich richten op het bevorderen van uitmuntende bedrijfsvoering, het ondersteunen van kankeronderzoek, het bevorderen van gendergelijkheid, het beschermen van overlevenden van huiselijk geweld, het verfraaien van onze gemeenschappen en het aanmoedigen van kinderen om hun dromen te volgen. Lees meer OP marykayglobal.com, vind ons op Facebook, Instagram en LinkedIn, of volg ons op Twitter.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Corporate Communications

marykay.com/newsroom
972.687.5332 of media@mkcorp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr