10:52 uur 29-09-2022

Mavenir lanceert 5G Small Cell voor interne dekking met hoge capaciteit

Ideale kleine cel voor communicatieserviceproviders en particuliere netwerkoperators die zich richten op 5G-dekking in gebouwen voor ondernemingen en openbare ruimtes

BENGALURU, India–(BUSINESS WIRE)– Mavenir, de netwerksoftwareleverancier die de toekomst van netwerken bouwt met cloud-native software die op elke cloud draait en de manier waarop de wereld verbinding maakt transformeert, heeft vandaag de onthulling aangekondigd van zijn nieuwste 5G-kleine cel op de aanstaande India Mobile Congress (IMC) evenement in Pragati Maidan, New Delhi.

Mavenir’s 5G small cell (E511) is een wereldwijd toepasbaar product, met de flexibiliteit om zowel gedistribueerde als gecentraliseerde ORAN-architecturen te ondersteunen. Voortbouwend op een gevestigde installatiebasis van meer dan 2 miljoen kleine celeenheden die wereldwijd worden ingezet, maakt de 5G kleine cel deel uit van een groeiend kleincellig portfolio, dat gebruikmaakt van Mavenir’s end-to-end RAN-oplossing, inclusief een gemeenschappelijk beheersysteem en CU. Deze flexibiliteit, in combinatie met zero-touch provisioning – gemakkelijke implementatie, kosteneffectieve oplossing met hoge capaciteit, is ideaal voor een verscheidenheid aan gebruiksscenario’s, waaronder ondernemingen zoals kantoren, winkels, magazijnen, productie en openbare ruimtes.

Mavenir Launches 5G Small Cell for High-Capacity In-building Standalone Coverage

Ideal small cell for Communication Service Providers and Private Network Operators targeting 5G in-building coverage for enterprise and public spaces

BENGALURU, India–(BUSINESS WIRE)– Mavenir, the Network Software Provider building the future of networks with cloud-native software that runs on any cloud and transforms the way the world connects, today announced the unveiling of its latest 5G small cell at the upcoming India Mobile Congress (IMC) event in Pragati Maidan, New Delhi.

Mavenir’s 5G small cell (E511), is a globally applicable product, with the flexibility to support both distributed and centralized ORAN architectures. Building on an established install base of over 2 million small cell units deployed globally, the 5G small cell forms part of an expanding small cell portfolio, that leverages Mavenir’s end-to-end RAN solution including a common Management System and CU. This flexibility, coupled with zero touch provisioning – ease of deployment, cost-effective, high-capacity solution is ideal for a variety of deployment use cases, including Enterprises such as office, retail, warehousing, manufacturing, and public spaces.

Puneet Sethi, Mavenir’s SVP and GM for the Radio Access Network Business, “By adding the 5G small cell to Mavenir’s product portfolio, we have competed our Multi-G (2G/3G/4G/5G), software upgradable, Open RAN-based small cells offering – enabling CSPs to enhance their network capacity and coverage for in-building use cases. The E511, is currently undergoing lab trials across India, Europe and US.”

A live product demonstration will be showcasing the 5G small cell in a Neutral Private Network configuration over Mavenir’s 5G SA Core at the India Mobile Congress, on the Mavenir Stand No. 4.4 – click here to request a meeting and demo.

About Mavenir:

Mavenir is building the future of networks and pioneering advanced technology, focusing on the vision of a single, software-based automated network that runs on any cloud. As the industry’s only end-to-end, cloud-native network software provider, Mavenir is focused on transforming the way the world connects, accelerating software network transformation for 250+ Communications Service Providers and Enterprises in over 120 countries, which serve more than 50% of the world’s subscribers. www.mavenir.com

Contacts

PR@mavenir.com
Maryvonne Tubb (US)

Emmanuela Spiteri (EMEA)

Check out our twitter: @NewsNovumpr