08:54 uur 28-09-2015

UbiCast introduceert de Podcast Studio, de voordeligste manier om professionele video’s op te nemen en te delen

ARIJS–(BUSINESS WIRE)– De Podcast Studio biedt UbiCast de kans om het gebruik van video in bedrijven voor training (eLearning, zakelijke MOOC’s) en communicatie (live webcasts, videoberichten), maar ook in universiteiten voor onderwijs (MOOC-video’s, flipped classroom) verder te ontwikkelen.

Met meer dan acht jaar ervaring in de markt voor videoregistratie versterkt UbiCast nu zijn aanbod aan producten met een eenvoudig en krachtig systeem tegen een onovertrefbare prijs.

Het systeem dat in september 2015 werd uitgebracht neemt gelijktijdig 2 videobronnen op, meestal een camera en het materiaal van een presentator (bijvoorbeeld dia’s van een computer of tablet), en publiceert de video op een website, intranet, YouTube-kanaal, USB-drive of het UbiCast MediaServer platform. Het is met name geschikt voor de productie van korte video’s en stimuleert bedrijven of universiteiten om dynamische videocontent voor eLearning en communicatie te gaan creëren.

Alles wat u verwacht van professionele video

De video’s worden geleverd in HD-kwaliteit, volledig gemarkeerd en automatisch bewerkt voor een dynamische kijkervaring.

Automatisering: de gebruikersinterface is beperkt tot een en Start/Stop-knop. De rest is geautomatiseerd.

Maatwerk: de weergave van de video-uitgang is gebaseerd op vooraf gedefinieerde sjablonen voor lay-out, pre- en post-roll videoclips, logo’s, etc.

De Podcast Studio is verkrijgbaar vanaf € 5990 (ex. btw) via een Europees dealernetwerk.

Download het productsheet

Meer informatie

Over UbiCast

UbiCast is een innovatief bedrijf dat actief is in de creatieve markt van Digital Learning, eLearning en video. Ons bedrijf werd in 2007 opgericht en is gevestigd te Parijs. Ons doel is om zo eenvoudig mogelijk interactieve video’s op te nemen en uit te zenden via het internet. Onze gebruikers trainen, leren en communiceren met video door gebruik te maken van onze hardware- en softwareproducten. We worden gestimuleerd door een sterke jaarlijkse groei en ons DNA is dan ook absoluut dat van een startup. Ons succes is vooral te danken aan onze innovatieve benadering en aan de ondersteuning die we onze klanten bieden – klanten die variëren van onderwijs en gezondheidszorg tot grote en middelgrote ondernemingen uit alle sectoren (industrie, het bankwezen, consulting, defensie, luchtvaart enz.). We richten ons sterk op internationale uitbreiding, en in Frankrijk, Duitsland, België, Nederland, Finland, het Verenigd Koninkrijk en Ierland zijn we al vertegenwoordigd met een uitgebreid dealernet.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

UbiCast
Aurélie BELOT, +33 6 37 51 91 08
Marketingmanager
aurelie.belot@ubicast.eu
www.ubicast.eu

Check out our twitter: @NewsNovumpr