16:30 uur 25-04-2024

Het nieuwe tijdperk van digitale transformatie: generatieve AI en Laserfiche 12 op de Empower-conferentie van 2024

LONG BEACH, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Organisaties voorbereiden op de volgende fase van digitale transformatie aangestuurd door AI staat op de agenda van de Empower-conferentie van 2024 in Las Vegas, gehost door Laserfiche — de toonaangevende SaaS-provider voor beheer van intelligente content en automatisering van bedrijfsprocessen — nog tot 25 april. Laserfiche richt de schijnwerper op oplossingen die complexiteit verminderen en de informatiestroom binnen een onderneming versnellen om organisaties te helpen de groeiende hoeveelheid gegevens te beheren.

De aanwezigen op Empower kregen een eerste blik op de nieuwste AI-functies van Laserfiche, waaronder Laserfiche AI Document Summarization. Het nieuwe aanbod, aangestuurd door generatieve AI, maakt komaf met omslachtig navlooien van documenten door kernachtige samenvattingen van documenten te genereren die tekst of uitgeschreven audio bevatten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Linda Domingo

Directeur communicatie | Laserfiche

Linda.domingo@laserfiche.com
562-988-1688 ext. 234

Check out our twitter: @NewsNovumpr