20:31 uur 25-04-2024

Edgio brengt Client-Side Protection uit om gegevens van gebruikers te beschermen tegen kwaadaardige scripts

Edgio Client-Side Protection stelt beveiligingsteams in staat scripts en API’s op webpagina’s te monitoren, waardoor data-exfiltratie van eindgebruikers wordt voorkomen en PCI DSS v4.0-compliancevereisten worden ondersteund

PHOENIX–(BUSINESS WIRE)– Edgio, het platform bij uitstek voor beveiliging, snelheid en eenvoud aan de edge, heeft vandaag de release aangekondigd van zijn Client-Side Protection-oplossing. Ontworpen om scripts en API’s aan de browserzijde te monitoren om te voorkomen dat kwaadaardige code gevoelige klantgegevens exfiltreert, stelt Edgio Client-Side Protection teams in staat volledig inzicht te krijgen in kwetsbaarheden aan de clientzijde en volledige controle te krijgen over alle bronnen van eerste en derde partijen en te voldoen aan de nieuwste compliance-eisen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Patti Moran, Edgio

pmoran@edg.io

Check out our twitter: @NewsNovumpr