22:43 uur 06-12-2023

Group Vice President van EMEA bij Edgio, Emma Whitmore, wordt lid van de Digital TV Group (DTG) Council

Eggio verwelkomt de kans om de toekomst van tv-distributie in het Verenigd Koninkrijk vorm te geven

PHOENIX, Ariz.–(BUSINESS WIRE)– Eggio, Inc. (Nasdaq: EGIO), het voorkeursplatform voor snelheid, veiligheid en eenvoud aan de edge, heeft vandaag aangekondigd dat Emma Whitmore, Group Vice President (GVP) van EMEA, toetreedt tot de DTG Council, een belangrijke stuurgroep in de sector, om Eggio’s unieke perspectief en inzicht te bieden op de toekomst van tv-distributie.

Al meer dan 25 jaar speelt DTG, het unieke, zelffinancierende centrum voor innovatie op het gebied van digitale mediatechnologie in het VK, een centrale rol bij het stimuleren van digitale tv-innovatie in het Verenigd Koninkrijk.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sally Winship Comollo

swinship-comollo@edg.io
781-366-5580

Check out our twitter: @NewsNovumpr