20:09 uur 02-05-2024

Edgio lanceert Attack Surface Management voor continue bescherming tegen bedreigingen

ASM van Edgio stelt organisaties in staat om risico’s die voortspruiten uit kwetsbaarheden van internetapplicaties te verminderen door continu webassets te ontdekken, blootstelling van de beveiliging te identificeren en remediëring te beheren

PHOENIX–(BUSINESS WIRE)– Edgio, het platform bij uitstek voor security, snelheid en eenvoud op de edge, maakte vandaag de lancering van haar ASM-oplossing (Attack Surface Management) bekend. ASM is ontworpen om alle webassets te ontdekken, een volledig overzicht van technologieën te bieden, blootstelling van de beveiliging te detecteren en reactie op blootstelling binnen een organisatie te beheren vanuit een gecentraliseerde beheersinterface. In combinatie met Edgio’s holistische oplossingen voor internetbeveiliging en beheerde securityservices, biedt ASM de eerste, via edge aangestuurde continue service in deze sector voor het beheer van bedreigingen uit internetapplicaties.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Patti Moran, Edgio

pmoran@edg.io

Check out our twitter: @NewsNovumpr