21:46 uur 22-02-2024

Toename van het aantal aanvallen op webapplicaties in het vierde kwartaal van 2023, aldus het nieuwe Edgio Quarterly Attack Trends Report

Toonaangevende platformaanbieder noemt nieuwe aanvalspatronen en methoden voor organisaties om digitale eigendommen zo goed mogelijk te beschermen in eerste uitgave van driemaandelijks dreigingenrapport

PHOENIX–(BUSINESS WIRE)– Edgio (NASDAQ: EGIO), het voorkeursplatform voor snelheid, veiligheid en eenvoud aan de edge, stelt vast dat het aantal aanvallen op webapplicaties in het vierde kwartaal van 2023 opnieuw is toegenomen en dat de aanvallen steeds geraffineerder worden, zo luidt de conclusie van het nieuwe Edgio Quarterly Attack Trends Report op grond van analyses van 5,2 miljard aanvalspogingen. Edgio stelt vast dat ‘path traversal’ het meest voorkomende type aanval was dat werd afgeslagen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Sally Winship Comollo

swinship-comollo@edg.io

Check out our twitter: @NewsNovumpr