19:37 uur 07-02-2024

Edgio werkt samen met KPS om online retailers te steunen bij hun overgang naar samenstelbare internetarchitectuur

Partnerschap zal retailklanten van KPS in staat stellen om hun websites te moderniseren voor de behoefte aan schaalverbetering, innovatie en klantenvraag

PHOENIX & LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Edgio, het platform bij uitstek voor snelheid, beveiliging en eenvoud ten top, maakte vandaag een partnerschap bekend met KPS, de toonaangevende partner voor op klanten gerichte bedrijfstransformatie. KPS staat bekend voor het implementeren van soepele technologie van topniveau die de conversie van een website, klantgetrouwheid en omzet per klant verbetert.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240207955288/nl/

Om aan de almaar veeleisendere consumentenverwachtingen te voldoen, hebben de bedrijfsretailklanten van KPS nood aan de flexibiliteit, schaalbaarheid, soepelheid, snelle marktintroductie en kostenefficiëntie die een samenstelbare internetarchitectuur biedt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Sally Winship Comollo

swinship-comollo@edg.io

Check out our twitter: @NewsNovumpr