23:40 uur 06-05-2024

Edgio uitgeroepen tot winnaar van de felbegeerde Global InfoSec Awards tijdens RSA Conference 2024

Edgio wint Web Application Security Award in 12e jaarlijkse Global InfoSec Awards op #RSAC 2024

PHOENIX–(BUSINESS WIRE)– Edgio kondigt met trots aan dat het de Web Application Security award heeft ontvangen van Cyber Defense Magazine (CDM), het branche-toonaangevende elektronische tijdschrift voor informatiebeveiliging.

Volgens het Data Breach Investigation Report (DBIR) van Verizon werd meer dan 60% van de datalekken toegeschreven aan webapplicaties. Dit benadrukt de dringende noodzaak van organisaties om continu de blootstelling aan bedreigingen voor hun webapplicaties en gedurende de gehele levenscyclus van DevSecOps te beheren.

Edgio streeft ernaar te voldoen aan de complexe en veranderende behoeften van organisaties en blijft innoveren en zijn diensten uitbreiden met de recente lancering van Attack Surface Management (ASM). Deze oplossing is ontworpen om alle webassets te ontdekken, technologieën volledig te inventariseren, beveiligingsrisico’s te detecteren en de reactie op risico’s in een organisatie te beheren via een gecentraliseerde beheerinterface.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact Edgio:
Patti Moran

pmoran@edg.io

Mediavragen CDM:
Irene Noser, Marketing Executive

marketing@cyberdefensemagazine.com
Gratis (VS): 1-833-844-9468

Internationaal: 1-646-586-9545

www.cyberdefensemagazine.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr