22:46 uur 25-04-2024

Farcana kondigt start aan van Gateway: Showdown – Playtest op 30 april, met een prijzenpot van 1.000.000 $FAR token!

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten–(BUSINESS WIRE)– Farcana, een langverwachte competitieve, teamgebaseerde heldenshooter, kondigt de start aan van Gateway: Showdown, een openbaar playtest-evenement dat plaatsvindt van 30 april tot 4 mei 2024. Deze playtest biedt een cruciale kans voor Farcana om waardevolle feedback van spelers te verzamelen, de nieuwste versie van de game te laten zien voor de officiële lancering en spelers de gelegenheid te geven om een deel van de prijzenpot van 1.000.000 $FAR token in de wacht te slepen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240425984278/nl/

Farcana Announces Gateway Showdown - Playtest Kicks Off April 30th, with a 1,000,000 $FAR token prize pool! (Photo: AETOSWire)

Farcana Announces Gateway Showdown – Playtest Kicks Off April 30th, with a 1,000,000 $FAR token prize pool! (Photo: AETOSWire)

Gateway: Showdown verwelkomt alle aspirant-helden met een aanmeldingsproces dat is ontworpen voor gemak en toegankelijkheid. Spelers kunnen de officiële Farcana website bezoeken op https://www.farcana.com om de spelclient te downloaden, een account aan te maken en automatisch ingeschreven te worden voor de playtest.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Farcana PR Contact

Tom Lindgren

tom.lindgren@farcana.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr