17:19 uur 25-04-2024

Stockholm Exergi selecteert Hansen voor automatisering en optimalisering van de energiehandel

MELBOURNE, Australië–(BUSINESS WIRE)– Hansen Technologies (ASX:HSN), een toonaangevende wereldwijde leverancier van software en diensten aan de energie-, water- en communicatie-industrie, is verheugd om aan te kondigen dat Stockholm Exergi, een grote energieleverancier in Zweden, het meest recente bedrijf is dat zich aansluit bij de groeiende gemeenschap van Hansen Trade gebruikers. Met behulp van Hansen Trade zal Stockholm Exergi opereren als een evenwichtsverantwoordelijke partij en het platform gebruiken om alle handelsactiviteiten in fysieke energiemarkten te verwerken, inclusief Day-Ahead, Intraday en Ancillary Services markthandel.

Hansen Trade stelt Stockholm Exergi in staat om deel te nemen aan alle marktplaatsen met een geautomatiseerde handelstool, met een modern, cloud-native en modulair ontwerp.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Adnan Bashir

Global Lead, External Communications

Hansen Technologies

+1 647-204-0999

Check out our twitter: @NewsNovumpr