11:00 uur 21-03-2024

Bixia breidt tradingactiviteiten met Hansen uit

MELBOURNE, Australië–(BUSINESS WIRE)– Hansen Technologies (ASX:HSN), een vooraanstaande wereldwijde leverancier van software en services voor de energie-, water- en communicatiesectoren, kondigt met genoegen een uitbreiding aan van haar partnerschap met het Zweedse nutsbedrijf Bixia. Onder dit akkoord zal Bixia haar tradingcapaciteiten uitbreiden door de modulariteit van Hansen Trade te benutten om de FCR (Frequency Containment Reserve) en de mFRR (Manual Frequency Restoration Reserve) Ancillary Services-trading en componenten voor automatische communicatie met klanten toe te voegen. Deze uitbreiding bouwt verder op Bixia’s huidige ontplooiing van Hansen Trade voor intraday trading, dat begin vorig jaar werd gestart.

Dankzij de FCR-module van Hansen Trade kan Bixia automatisch in de FCR-markt actief zijn, met inbegrip van automatisch bid-verzending en trade-result handling.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Adnan Bashir
Internationaal hoofd externe communicatie
Hansen Technologies
+1 647-204-0999

Check out our twitter: @NewsNovumpr