10:00 uur 30-01-2024

Eltrona versterkt digitale services met Hansen

MELBOURNE, Australië–(BUSINESS WIRE)– Hansen Technologies (ASX:HSN), een vooraanstaande leverancier van software en services voor de sectoren van communicatie, energie en water, kondigt tevreden aan dat Eltrona, een communicatieserviceprovider gevestigd in Luxemburg die al geruime tijd klant is, haar akkoord met Hansen heeft verlengd.

Onder de voorwaarden van deze nieuwe serviceverlenging zal Eltrona haar ontplooiing verderzetten van Hansen CCB, een onderdeel van de Hansen Suite for Communications, Technology & Media, en ook naar de nieuwste versie van de oplossing upgraden. Hansen CCB biedt flexibele rating, facturering en klantendienst voor serviceproviders van communicatie en betaalmedia. Met deze nieuwste versie als onderdeel van haar infrastructuur zal Eltrona productbeheercapaciteiten kunnen verbeteren en aan klanten in het hele land een betere ervaring kunnen bieden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Adnan Bashir
Internationaal hoofd externe communicatie
Hansen Technologies
+1 647-204-0999

Check out our twitter: @NewsNovumpr