13:54 uur 24-01-2024

EPV breidt gebruik van tradingoplossing van Hansen uit

MELBOURNE, Australië–(BUSINESS WIRE)– Hansen Technologies (ASX:HSN), een vooraanstaande internationale leverancier van software en services voor de sectoren van energie, water en communicatie, maakt tevreden een uitbreiding bekend van haar partnerschap met het Finse energiebedrijf EPV Energy. Als onderdeel van het akkoord zal EPV de modulaire capaciteiten van Hansen Trade aanwenden door haar gebruik van de tradingoplossing uit te breiden om aFRR- en FCR-markttrading te bestrijken. Deze uitbreiding bouwt verder op EPV’s huidige ontplooiing van Hansen Trade Intraday Trading-, Day-Ahead Trading- en Regulating Power Market (mFRR)-activiteiten.

Met de aFRR- en FCR-oplossingen binnen Hansen Trade kan EPV voortaan haar activa in nevenmarkten beheren en automatiseren, zoals batterijen, elektrische boilers en andere energieapparatuur.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Adnan Bashir
Internationaal hoofd externe communicatie
Hansen
+1 647-204-0999

Check out our twitter: @NewsNovumpr