17:59 uur 25-04-2024

Geopolitieke onrust genereert een regen van DDoS-aanvallen, volgens het recente NETSCOUT Threat Intelligence Report

Activiteiten van hacktivistengroepen nemen wereldwijd toe, terwijl een stijging in DNS-watermarteling bijdroeg tot meer dan 7 miljoen DDoS-aanvallen in de tweede jaarhelft van 2023

WESTFORD, Mass.–(BUSINESS WIRE)– NETSCOUT SYSTEMS, INC. (NASDAQ: NTCT) maakte vandaag de bevindingen bekend van haar 2H2023 DDoS Threat Intelligence Report waarin trends en aanvalmethoden worden ontleed, gebruikt door boosdoeners tegen serviceproviders, ondernemingen en eindgebruikers. De informatie die in de report vermeld staat, werd verzameld uit de ongeëvenaarde internetzichtbaarheid van NETSCOUT op wereldschaal. Hierbij worden gegevens over DDoS-aanvallen uit 214 landen en grondgebieden, 456 verticale industrieën en meer dan 13.000 ASN’s (Autonomous System Numbers) verzameld, geanalyseerd, volgens prioriteit ingedeeld en verdeeld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Editoriaal:
Chris Lucas

NETSCOUT Systems, Inc.

+1 978-614-4124

chris.lucas@netscout.com

Chris Shattuck

Finn Partners voor NETSCOUT

+1 404 502 6755

NETSCOUT-US@FinnPartners.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr