17:05 uur 07-11-2023

Innovatieve oplossing van NETSCOUT beschermt klanten tegen cyberaanvallen

Adaptive DDoS Protection voor AED verdedigt tegen DNS Water Torture

WESTFORD, Mass.–(BUSINESS WIRE)– NETSCOUT SYSTEMS, INC. (NASDAQ: NTCT), een vooraanstaande provider van oplossingen voor prestatiemanagement, cybersecurity en bescherming tegen DDoS-aanvallen, lanceerde vandaag de Adaptive DDoS Protection voor AED (Arbor Edge Defense) om ISP’s en ondernemingen te beschermen tegen DNS water torture-aanvallen. Volgens het NETSCOUT DDoS Threat Intelligence Report namen Domain Name System (DNS) water torture-aanvallen tijdens de eerste zes maanden van 2023 met 353% toe, waardoor Authoritative DNS-serverresources werden overspoeld en kritieke DNS-services uitvielen.

“DNS water torture DDoS-aanvallen bestaan al sinds 1997. Toch ondervinden heel wat organisaties problemen om ze op doeltreffende wijze te identificeren en aan te pakken,” zegt John Grady, hoofd van de Enterprise Strategy Group.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Uitgeverscontactpersonen:

Maribel Lopez

Marketing- & bedrijfscommunicatiemanager

+1 781 362 4330

maribel.lopez@netscout.com

Chris Shattuck

Finn Partners voor NETSCOUT

+1 404 502 6755

NETSCOUT-US@FinnPartners.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr