22:21 uur 25-04-2024

Cannatrol, de makers van baanbrekende technologie voor cannabis na het oogsten, krijgt twee Europese patentgoedkeuringen

Consistent ‘dry-cure-store’-proces voortaan beschermd en verkrijgbaar in de EU voor operatoren onder licentie en telers thuis

NORTH SPRINGFIELD, Vt.–(BUSINESS WIRE)– Cannatrol, de makers van het enige, volledig dry, cure & store-systeem voor de cannabisindustrie, maakte vandaag de goedkeuring bekend van twee Europese patenten voor haar Vaportrol® Technology, om haar eigen technologie binnen de Europese Unie te beschermen.

“Nu de Europese cannabisindustrie groeit, blijft ook de vraag naar precisie dry, cure & storage-technologieën steeds verder toenemen,” zegt David Sandelman, medeoprichter, COO en CTO van Cannatrol. “Het bewezen omgevingscontrolesysteem van Cannatrol verzekert cannabis van topkwaliteit aan de hand van een herhaalbaar, consistent proces, en het is geschikt voor om het even welke teeltschaal, van grootschalige serreproductie tot telers thuis.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Danna Tabachnik

Grasslands: A Journalism-Minded Agency

danna@mygrasslands.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr