21:41 uur 25-04-2024

Alpha Blue Ocean Group en Europlasma, expert in depollutie-oplossingen, kondigen de ondertekening aan van een nieuwe financieringsovereenkomst van € 30 miljoen

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten–(BUSINESS WIRE)– Environmental Performance Financing (EPF), een dochteronderneming van de Alpha Blue Ocean Group, kondigt met trots de samenwerking aan met Europlasma (ALEUP: FP), een leider op het gebied van depollutie-, materiaalterugwinnings- en decarbonisatie-oplossingen, voor de oprichting van een obligatiefinancieringsregeling.

Deze financiering is bedoeld om de groei en ontwikkeling van de Group te ondersteunen, met name in belangrijke initiatieven zoals:

  1. De overname van MG-Valdunes: Europlasma heeft groen licht gekregen voor de overname van de bedrijfsactiva van MG-Valdunes, een cruciale stap in de richting van het versterken van de industriële soevereiniteit en het opnieuw lanceren van de historische activiteiten van Valdunes.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor meer informatie contact op met de persdienst:

Rajae Elantari

+971585397678

pr@abo.co

Check out our twitter: @NewsNovumpr