17:34 uur 28-09-2023

Alpha Blue Ocean kondigt een financieringsovereenkomst van €20M aan met EiDF Solar (EIDF SM)

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten–(BUSINESS WIRE)– Alpha Blue Ocean (ABO) en Energía, Innovación y Desarrollo Fotovoltaico, S.A., (EiDF) zijn een financieringsovereenkomst aangegaan ter waarde van €20 miljoen. ABO is een multi-familiekantoor opgericht door Pierre Vannineuse & Hugo Pingray en wereldwijd toonaangevend op het gebied van alternatieve financiering.

Deze overeenkomst bevestigt de financiële stabiliteit van EiDF Solar en stelt het bedrijf in staat om aan de huidige financiële behoeften te voldoen en tegelijkertijd de financiële structuur te optimaliseren. De strategische balans tussen vreemd en eigen vermogen zorgt voor levensvatbaarheid op lange termijn, duurzame groei en zal de pijplijn van projecten van het bedrijf ondersteunen.

Dit partnerschap tussen de ABO en EiDF Solar onderstreept de toewijding van ABO aan het ondersteunen van innovatieve en duurzame energieoplossingen, die zorgen voor een betere en meer milieuverantwoorde toekomst.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie of interviewverzoeken kunt u contact opnemen met: pr@abo.co

Check out our twitter: @NewsNovumpr