08:08 uur 14-08-2015

print24.com breidt haar assortiment uit tot hoogwaardige boekdrukken

RADEBEUL, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– De online drukkerij UNITEDPRINT SE, met haar beroemde merk  print24,com, biedt haar klanten nu de mogelijkheid om hun eigen boeken te drukken. Deze hoogwaardige producten zijn ook beschikbaar via de “uit één stuk bestaande oplage” en kan daarom worden besteld in individuele en kleine oplagen tegen zeer voordelige prijzen.

“Met deze nieuwe toevoeging aan ons assortiment bieden wij professionele wederverkopers en klanten nu de mogelijkheid om zelfgepubliceerde boeken te bestellen in oplagen die beginnen bij één stuk”, verklaarde Ali Jason Bazooband, Managing Director Marketing bij print24.com. “In tegenstelling tot onze concurrenten, bieden wij onze boeken in een brede waaier van formaten aan onze klanten. Naast de conventionele DIN A4- en DIN A5-formaten, kunnen wij boeken bijvoorbeeld ook afdrukken in het klassieke paperback-formaat”.

Klanten kunnen ervoor kiezen om deze boeken van topkwaliteit met een zachte of harde kaft te vullen tot 996 pagina’s, zodat ze hun eigen geschreven werken kunnen vereeuwigen of chique productcatalogi of belangrijke tijdlijnen van bedrijven/clubs kunnen creëren. Dankzij de talrijke mogelijkheden tot verfijning en bijpassende beschermkaften zijn deze boeken vanprint24.com zeer veelzijdige producten van superieure kwaliteit.

print24.com is een merk van UNITEDPRINT SE. UNITEDPRINT SE is samen met haar merken print24, Easyprint, unitedprint, firstprint, getprint en printwhat een van de toonaangevende bedrijven wereldwijd op het gebied van online printen. Het bedrijf voorziet haar klanten van klassieke drukproducten zoals pamfletten, posters, ansichtkaarten, visitekaartjes en briefpapier, naast hoogwaardige producten uit de sectoren textieldruk, fotoafdruk, grootformaat printen en gastronomie. Meer dan 700 werknemers werken dag en nacht met de allernieuwste technologie in een productieruimte van meer dan 10.000 m². Het bedrijf heeft vestigingen in 26 landen: Oostenrijk, België, Brazilië, Canada, China, Tsjechië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Nederland, Hongarije, Ierland, Italië, Luxemburg, Noorwegen, Polen, Portugal, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Contacts

unitedprint.com SE
Maria Lehmann
0049 (0)351 / 27225388
presse@unitedprint.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr