05:25 uur 27-04-2024

ReNAgade Therapeutics gaat verder met GanNA Bio en glycobiology

GanNA-oprichters Carolyn Bertozzi, Ph.D. en Richard D. Cummings, Ph.D. gaan ReNAgade van adviezen voorzien

Toedieningsplatform van ReNAgade dankzij aanvullende investering versterkt met uniek conjugatieplatform op basis van innovatieve glycobiologie

CAMBRIDGE, Massachusetts–(BUSINESS WIRE)– ReNAgade Therapeutics, een bedrijf dat zich inzet voor het ontsluiten van het grenzeloze potentieel van RNA-geneesmiddelen, heeft vandaag bekendgemaakt dat het bedrijf zich ook in de toekomst blijft inzetten voor onderzoek naar de therapeutische mogelijkheden van de glycobiologie door middel van ondersteuning van lopend onderzoek van GanNA Bio en de inlijving van prominente medewerkers van GanNA Bio in het ReNAgade-ecosysteem. GanNA-oprichters Carolyn Bertozzi, Ph.D. en Richard D. Cummings, Ph.D, gaan ReNAgade van adviezen voorzien.

“ReNAgade gaat belangrijke vruchten plukken van het veelbelovende werk van GanNA aan de ontwikkeling van extra-hepatische toedieningstechnologie waarmee de reikwijdte en het potentieel van onze eigen RNA-medicijnen kan worden uitgebreid,” aldus Brian Goodman, medeoprichter van ReNAgade.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investor Relations:


Emily Brabbit, Argot Partners

(212) 600-1902

renagade@argotpartners.com

Media Relations:


Sarah Sutton, Argot Partners

(212) 600-1902

renagade@argotpartners.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr