12:25 uur 23-04-2024

ReNAgade Therapeutics kondigt presentaties aan op de 27e jaarlijkse ASGCT-bijeenkomst

Presentatie van toonaangevende T-celtoediening in niet-menselijke primaten

Mondelinge presentatie over een volledig RNA-systeem dat inserties van exonen in het genoom mogelijk maakt

CAMBRIDGE, Mass.–(BUSINESS WIRE)– ReNAgade Therapeutics, een bedrijf dat het grenzeloze potentieel voor RNA-geneesmiddelen ontsluit, kondigde vandaag een mondelinge en posterpresentatie aan tijdens de 27 e jaarlijkse bijeenkomst van de American Society of Gene & Cell Therapy (ASGCT) die wordt gehouden van 7 tot 11 mei 2024 in Baltimore, Maryland. Hierin wordt de nadruk gelegd op preklinische gegevens die het uitgebreide RNA-technologieplatform ondersteunen.

“We zijn verheugd om fundamentele onderzoeks- en ontwikkelingsvorderingen te benadrukken op de ASGCT, ondersteund door onze posterpresentatie. Dit belicht het voortdurende werk van ReNAgade in het valideren van onze immuuntropische LNP-gebaseerde afgiftesystemen in NHP’s met brede potentiële toepassingen in oncologie en auto-immuunziekten,” zegt Pete Smith, Ph.D., Chief Scientific Officer van ReNAgade.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contact voor investeerdersrelaties:
Emily Brabbit, Argot Partners

(212) 600-1902

renagade@argotpartners.com

Contact voor mediarelaties:
Sarah Sutton, Argot Partners

(212) 600-1902

renagade@argotpartners.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr