16:04 uur 04-01-2024

ReNAgade zal aanwezig zijn op de 42e jaarlijkse J.P. Morgan Healthcare-conferentie

CAMBRIDGE, Mass.–(BUSINESS WIRE)– ReNAgade Therapeutics, een bedrijf dat grenzeloos potentieel ontsluit voor RNA-geneesmiddelen, maakte vandaag bekend dat CEO Amit D. Munshi op de 42e jaarlijkse J.P. Morgan Healthcare-conferentie aanwezig zal zijn op dinsdag 9 januari 2024, om 8.30 uur a.m. PT in San Francisco, CA.

Over ReNAgade Therapeutics

ReNAgade beoogt het potentieel van RNA-geneesmiddelen te ontsluiten om ziektes om het even waar in het lichaam te behandelen. We combineren onze nieuwe RNA-leveringsplatformen met een omvattend RNA-platform, wat zorgt voor een volledig RNA-systeem voor het coderen, bewerken en inbrengen van genen om nieuwe geneesmiddelen te ontwikkelen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investeerdersrelaties:

Emily Brabbit, Argot Partners

(212) 600-1902

renagade@argotpartners.com

Mediarelaties:

Sarah Sutton, Argot Partners

(212) 600-1902

renagade@argotpartners.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr