18:37 uur 27-02-2024

ReNAgade Therapeutics benoemt Joe Bolen, Ph.D., tot Chief Science Innovation Officer

CAMBRIDGE, Mass.–(BUSINESS WIRE)– ReNAgade Therapeutics, een bedrijf dat het grenzeloze potentieel voor RNA-medicijnen ontsluit, heeft vandaag aangekondigd dat Joe Bolen, Ph.D., Executive Partner bij MPM BioImpact, voormalig Chief Scientific Officer bij PureTech Health en voormalig President vResearch & Development van Moderna Therapeutics, gaat dienen als de eerste Chief Science Innovation Officer van het bedrijf.

“Joe is een baanbrekende wetenschapper en expert op het gebied van de ontwikkeling van geneesmiddelen die meer dan vier decennia aan ervaring op het gebied van oncologie en immunologie naar ReNAgade meebrengt,” aldus Amit D. Munshi, Chief Executive Officer van ReNAgade. “In deze nieuw gecreëerde functie zal Joe het bedrijf adviseren over de onderzoeksstrategie en -richting en helpen onze hoofdprogramma’s aan te sturen richting ontwikkelingsmijlpalen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon beleggersrelaties:
Emily Brabbit, Argot Partners

(212) 600-1902

renagade@argotpartners.com

Contactpersoon mediarelaties:
Sarah Sutton, Argot Partners

(212) 600-1902

renagade@argotpartners.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr