17:58 uur 21-09-2023

ReNAgade Therapeutics ReNAgade Therapeutics genomineerd voor de 2023 Endpoints 11

CAMBRIDGE, Mass.–(BUSINESS WIRE)– ReNAgade Therapeutics, een bedrijf dat het grenzeloze potentieel ontsluit voor RNA-geneesmiddelen, heeft vandaag aangekondigd dat het is uitgeroepen tot een van de Endpoints 11-bedrijven van 2023, toegekend door Endpoints News-redacteur John Carroll van Endpoints News aan de meest veelbelovende particuliere biotechnologiebedrijven in de sector.

“Om opgenomen te worden als een van de Endpoints 11 top private-biotech bedrijven is niet alleen een grote eer voor ons jonge bedrijf, maar ook een erkenning van de industrie voor wat we al bereikt hebben in de afgelopen 18 maanden in de verwezenlijking van ons doel om de huidige beperkingen van RNA-geneesmiddelen te overwinnen,” zei Amit D. Munshi, Chief Executive Officer van ReNAgade.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investor Relations Contact:
Emily Brabbit, Argot Partners

(212) 600-1902

renagade@argotpartners.com

Media Relations Contact:
Sarah Sutton, Argot Partners

(212) 600-1902

renagade@argotpartners.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr