19:36 uur 12-09-2023

ReNAgade Therapeutics benoemt Laurie Stelzer tot Chief Financial Officer

Voormalig CFO van Mirati en Arena aan de slag bij ReNAgade Therapeutics

Haar uitgebreide ervaring in het leiden van de financiële activiteiten van snelgroeiende bedrijven zet het leiderschapsteam kracht bij

CAMBRIDGE, Mass.–(BUSINESS WIRE)– ReNAgade Therapeutics, een bedrijf dat het grenzeloze potentieel ontsluit voor RNA-geneesmiddelen, kondigde vandaag de benoeming aan van Laurie Stelzer als Chief Financial Officer. Mevrouw Stelzer was onlangs Chief Financial Officer van Mirati Therapeutics en brengt meer dan 25 jaar ervaring mee om het leiderschapsteam van ReNAgade verder te versterken.

“Laurie is een ervaren leider met uitgebreide ervaring in de farmaceutische en biotechnologische industrie. Haar werk strekt zich uit over bedrijfsfinanciering en -strategie, zakelijke ontwikkeling en het helpen opbouwen van belangrijke capaciteiten die nodig zijn om langetermijnwaarde te creëren voor belanghebbenden”, zegt Amit D. Munshi, Chief Executive Officer van ReNAgade.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investor Relations Contact:
Emily Brabbit, Argot Partners

(212) 600-1902

renagade@argotpartners.com

Media Relations Contact:
Sarah Sutton, Argot Partners

(212) 600-1902

renagade@argotpartners.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr