02:51 uur 31-10-2023

ReNAgade Therapeutics presenteert preklinische gegevens die krachtige extrahepatische afgifte van mRNA met behulp van gepatenteerde lipidenanodeeltjes aantonen op de 11e Internationale mRNA-gezondheidsconferentie

CAMBRIDGE, Mass.–(BUSINESS WIRE)– ReNAgade Therapeutics, een bedrijf dat het grenzeloze potentieel voor RNA-medicijnen ontsluit, heeft vandaag aangekondigd dat het preklinische gegevens zal presenteren die nieuwe en gepatenteerde, op lipidenanodeeltjes (LNP) gebaseerde afgifte van mRNA aan extrahepatisch weefsel zullen aantonen tijdens een plenaire sessie op de 11e Internationale mRNA-gezondheidsconferentie , gehouden van 31 oktober t/m 2 november 2023 in Berlijn, Duitsland.

β€œDit zijn bemoedigende gegevens die benadrukken hoe het toonaangevende leveringsplatform van ReNAgade ons kan helpen een breder scala aan therapeutische gebieden buiten de lever te bereiken en ons kan positioneren om de beperkingen van RNA-medicijnen te overwinnen,” aldus Pete Smith, Ph.D., Chief Scientific Officer van ReNAgade.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Beleggersrelaties:
Emily Brabbit, Argot Partners

(212) 600-1902

renagade@argotpartners.com

Mediarelaties:
Sarah Sutton, Argot Partners

(212) 600-1902

renagade@argotpartners.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr