01:40 uur 06-12-2023

ReNAgade Therapeutics benoemt Paul Perreault tot lid van de Raad van Bestuur

CAMBRIDGE, Mass.–(BUSINESS WIRE)– ReNAgade Therapeutics, een bedrijf dat het grenzeloze potentieel ontsluit voor RNA-geneesmiddelen, kondigde vandaag de benoeming aan van Paul Perreault als lid van de Raad van Bestuur, met ingang van 5 december 2023. De heer Perreault was recentelijk Chief Executive Officer van CSL en heeft meer dan 40 jaar ervaring als leidinggevende in de biotechnologie-industrie.

“Paul is een vooraanstaand executive uit de industrie die bekend staat om zijn uitgebreide staat van dienst in de ontwikkeling van geneesmiddelen. Hij maakte integraal deel uit van de groei van CSL tot een internationale leider op dit gebied. Zijn leiderschap en uitgebreide kennis van de biotechnologische industrie zullen van onschatbare waarde zijn voor ons bedrijf terwijl we verder bouwen aan onze portfolio van nieuwe RNA-geneesmiddelen,” zegt Amit D. Munshi, Chief Executive Officer van ReNAgade.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investor Relations:

Emily Brabbit, Argot Partners

(212) 600-1902

renagade@argotpartners.com

Media Relations:

Sarah Sutton, Argot Partners

(212) 600-1902

renagade@argotpartners.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr