09:53 uur 05-04-2024

Autel Energy Europe publiceert satellietlanceringsplan voor MaxiCharger Megawatt laadsysteem tijdens Nordic EV Summit 2024

OSLO, Noorwegen–(BUSINESS WIRE)– Autel Energy, een toonaangevende wereldwijde leverancier van producten en diensten voor het opladen van elektrische voertuigen (EV), zet met trots een stap vooruit met een baanbrekende sprong in de oplaadtechnologie voor elektrische voertuigen (EV). Voor de vooruitdenkende wagenparkbeheerders en belanghebbenden in het zware transport die ongeëvenaarde efficiëntie en betrouwbaarheid nastreven, toont Autel het satellietlanceringsplan voor het MaxiCharger Megawatt laadsysteem, tijdens de Nordic EV Summit 2024. Dit systeem belooft niet alleen meer laadmogelijkheden, maar zorgt ook voor een snelle en gestroomlijnde laadervaring.

Het EV-landschap breidt zich enorm uit en de vraag naar snellere, efficiëntere oplaadoplossingen is nog nooit zo groot geweest, vooral voor zwaar transport. Het MaxiCharger Megawatt laadsysteem pakt dit probleem rechtstreeks aan en biedt een schaalbare en robuuste oplossing die voldoet aan de kritische behoeften van duurzame transportsectoren.

Het MaxiCharger Megawatt laadsysteem heeft een modulair design en is een bewijs van veelzijdigheid en toekomstbestendigheid. De innovatie schaalt moeiteloos op tot meer dan 1 MW. Het is de kern van Autel Energy’s AI-aangedreven digitale oplaadoplossingen, die uitmuntendheid in de industrie herdefiniëren.

“De introductie van het MaxiCharger Megawatt laadsysteem op de Nordic EV Summit betekent een monumentale stap in de richting van duurzaam vervoer,” zegt Ting Cai, CEO van Autel Europe. Per Jeppsson, vicepresident Verkoop bij Nordic van Autel Europe, denkt hier hetzelfde over en benadrukt de rol van het systeem om de sector naar een schonere, groenere toekomst te brengen.

In samenwerking met Hubject gaat Autel Energy uitgebreide tests uitvoeren om de naadloze integratie van de MaxiCharger met het belangrijkste laadnetwerkplatform te garanderen. Deze samenwerking heeft als doel de toegankelijkheid en het gemak van het opladen van EV’s te verbeteren en een naadloze ervaring te bieden voor gebruikers in heel Europa.

Ting Cai kondigt aan dat het Megawatt laadsysteem beschikbaar is voor voorbestellingen en markeert daarmee een cruciaal moment in de missie van Autel Energy om zorg te dragen voor het milieu.

Ga voor meer informatie over Autel naar http://autelenergy.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jiaqi Liu Jiaqi.liu@autel.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr