02:43 uur 19-04-2023

Autel Energy lanceert Europese roadshow van 12 maanden: ontdek innovatieve EV-oplaadoplossingen voor thuis en op het werk

AVIGNON, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– Autel Energy, een toonaangevende ontwikkelaar van oplaadproducten voor elektrische voertuigen (EV), is verheugd de lancering van zijn 12 maanden durende Europese Roadshow aan te kondigen. Het bedrijf zal zijn producten en oplossingen aan potentiële klanten in heel Europa presenteren met behulp van twee op maat gemaakte voertuigen: de Infowheels Crafter en de Branding Egg Steamer.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230418005917/nl/

The Custom-built Vehicles for the Road Show (Photo: Business Wire)

The Custom-built Vehicles for the Road Show (Photo: Business Wire)

Op de voertuigen toont Autel zijn innovatieve EV-oplaadoplossingen voor zowel thuis- als commerciële scenario’s. De MaxiCharger AC Compact en MaxiCharger AC Elite zijn ontworpen voor residentiële oplaadscenario’s, terwijl de MaxiCharger AC Ultra en MaxiCharger DC Compact ideaal zijn voor commerciële oplaadscenario’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jojo Qian
jojo.qian@autel.com

Jiaqi Liu
Jiaqi.liu@autel.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr