14:16 uur 13-06-2023

Autel Energy sluit een nieuw partnerschap met Orange Charging in Nederland

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Autel Energy kondigt vandaag een officieel partnerschap aan met Orange Charging, een vooraanstaande provider van oplossingen voor het opladen van elektrische voertuigen, gevestigd in Nederland. Via dit partnerschap kunnen Autel en Orange Charging nog meer bedrijven van dienst zijn om te voldoen aan de oplaadbehoefte in Nederland en België.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230613130569/nl/

Autel Energy signs new partnership deal with Orange Charging in The Netherlands (Photo: Business Wire)

Autel Energy signs new partnership deal with Orange Charging in The Netherlands (Photo: Business Wire)

Ting Cai, CEO van Autel Europe, is zeer opgetogen met de deal met Orange Charging. “Samen met Orange Charging kunnen we de Benelux-markt perfect bedienen. Zowel in Nederland als in België hebben ze kantoren met opleidingsfaciliteiten voor installateurs. Verder hebben zij een sterke verkooporganisatie en een ruim netwerk met klanten in diverse sectoren. We staan echt te popelen om te zien wat Orange Charging met onze MaxiChargers kan doen, en wat we samen kunnen doen om een groenere toekomst voor de wereld te scheppen.”

Jasper Boogert, algemeen directeur, legt uit: “Bij Orange Charging streven we ernaar om de overgang naar elektrisch rijden voor elk bedrijf te vereenvoudigen. Autel verrijkt ons gamma oplossingen om elektrisch op te laden met een uitgebreid assortiment snelle, betrouwbare en praktische laders.”

Autel heeft haar 19 jaar expertise in de automotive aftermarket aangewend om de beste EV-laders ter wereld te maken. Dankzij een rijke geschiedenis van uitgebreide testprocedures en een diepgaande kennis van auto’s, produceert Autel hoogwaardige laders voor elektrische voertuigen met bijzondere aandacht voor betrouwbaarheid, design, praktisch gemak en intelligentie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jiaqi Liu
Jiaqi.liu@autel.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr