08:00 uur 02-06-2023

Autel Energy houdt een Partner Summit in Amsterdam om de strategie in Europa uit te stippelen

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Autel Energy, een toonaangevende provider van EV-oplaadproducten en -services, heeft met succes de Autel Partner Summit gehost in het Muziekgebouw in Amsterdam van 31 mei tot 1 juni 2023. Dit evenement getuigde niet alleen van Autel’s visionaire strategie in Europa voor de komende twee jaar, maar gaf partners ook de mogelijkheid om inzichten te verwerven in de visie van het bedrijf en om meer te weten te komen over de nieuwe producten van Autel.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230525005432/nl/

A quick afternoon bite with the Autel partners. (Photo: Business Wire)

A quick afternoon bite with the Autel partners. (Photo: Business Wire)

De Partner Summit hielp Autel Energy om haar partnerschappen in Europa te versterken en zette haar samenwerkingen met belangrijke klanten in de kijker. Opmerkelijke partners die hier aanwezig waren, betroffen Maxicharger AC-klanten zoals Sevadis en Deta, maar ook Maxicharger DC-klanten zoals Floading, Gasgas en eWays.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jiaqi Liu
Jiaqi.liu@autel.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr