11:51 uur 22-11-2023

Autel Energy en Vattenfall gaan een strategisch partnerschap aan om MaxiCharger AC Compact in Europa te introduceren, wat de weg vrijmaakt voor een revolutie in het opladen van elektrische voertuigen

MÜNCHEN–(BUSINESS WIRE)– Autel Energy, een toonaangevende leverancier van EV-oplaadoplossingen, heeft een samenwerking aangekondigd met Vattenfall dat InCharge exploiteert, een van de grootste oplaadnetwerken van Europa. Deze strategische samenwerking met Vattenfall, die de lancering van de eerste MaxiCharger AC Compact van Autel in Europa zal inluiden, zal naar verwachting een breder scala aan gebruikers toegang bieden tot de EV-oplaadproducten van Autel, terwijl het ook een belangrijke mijlpaal markeert in de Europese strategie van Autel.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231030220651/nl/

MaxiCharger AC Compact debuts in Europe (Graphic: Business Wire)

MaxiCharger AC Compact debuts in Europe (Graphic: Business Wire)

Als onderdeel van deze samenwerking zullen de Maxicharger AC Wallbox en Maxicharger AC Compact van Autel Energy worden ingezet in de oplaadstations van Vattenfall in heel Duitsland. De Maxicharger AC Wallbox biedt verstelbaar opladen en compatibiliteit met alle EV- en hybride plug-in voertuigen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Voor meer informatie kunt u terecht op: https://www.vattenfall.de/emobility/wallbox-oekostrom

Contacts

Jiaqi Liu

jiaqi.liu@autel.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr