08:00 uur 28-08-2023

Autel Energy lanceert de MaxiCharger AC Ultra, de krachtigste AC-lader ter wereld, voor de Europese markten

MÜNCHEN–(BUSINESS WIRE)– Autel Energy, een toonaangevende fabrikant van laders voor elektrische voertuigen van wereldformaat, kondigde vandaag de beschikbaarheid aan van de populaire MaxiCharger AC Ultra voor Europa. De IEC-gecertificeerde commerciële AC-lader met dubbel stopcontact is nu wereldwijd verkrijgbaar als een lader voor elektrische voertuigen van 22 kilowatt, conform met de Europese normen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230806331474/nl/

MaxiCharger AC Ultra. (Photo: Business Wire)

MaxiCharger AC Ultra. (Photo: Business Wire)

“De MaxiCharger AC Ultra is de krachtigste AC-lader ter wereld,” zegt Kelvin Cao, vicevoorzitter internationale marketing. “Het kan simultaan 22 kilowatt vermogen afgeven, wat betekent dat twee voertuigen tegelijk kunnen opladen, waarbij ze elk 22 kilowatt snel AC-vermogen krijgen. Dat is goed nieuws voor ondernemingen die behoefte hebben aan een vlotte optie voor het laden van elektrische voertuigen van werknemers, klanten en gasten.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact

Jiaqi Liu

jiaqi.liu@autel.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr