09:20 uur 12-06-2023

Autel Energy presenteert innovatieve oplaadoplossingen voor elektrische voertuigen op de Power2Drive Europe 2023

MÜNCHEN–(BUSINESS WIRE)– Autel Energy, een toonaangevende provider van residentiële en commerciële laders voor elektrische voertuigen, kondigt met genoegen aan dat het bedrijf deelneemt aan de Power2Drive Europe 2023, die in Duitsland doorgaat van 14 tot 16 juni in de Messe van München. Op dit evenement, waar iedereen sinds lang reikhalzend naar uitkijkt, zal Autel Energy twee innovatieve producten presenteren, de MaxiCharger AC Ultra en de MaxiCharger AC Compact, samen met een nooit eerder gezien prototype, de MaxiCharger DC HiPower.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230611005005/nl/

The MaxiCharger lineup on display at Power2Drive (Graphic: Business Wire)

The MaxiCharger lineup on display at Power2Drive (Graphic: Business Wire)

De MaxiCharger AC Ultra vormt een nieuwe industriële standaard voor het opladen van elektrische voertuigen. Dankzij een opmerkelijk oplaadvermogen van 22 kW per poort, kan men met deze lader simultaan twee voertuigen snel opladen. Dit zorgt voor een uitzonderlijke range tot 140 km in amper 60 minuten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jiaqi Liu
Jiaqi.liu@autel.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr