16:17 uur 25-07-2023

Opgeladen, aangesloten, gedekt: Autel Energy ondersteunt haar partners door MaxiChargers wereldwijd met succes in te zetten en zo de wereldwijde elektrificatie en de overgang naar schone energie te versnellen

SHENZHEN, China–(BUSINESS WIRE)– Autel Energy, een toonaangevende leverancier van innovatieve oplossingen voor het opladen van elektrische voertuigen (EV), is verheugd om nieuwe implementaties van haar MaxiChargers over de hele wereld aan te kondigen, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en IMEA (India, Midden-Oosten en Afrika).

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230720413479/nl/

Autel's nieuwe MaxiCharger-implementaties krijgen positieve wereldwijde feedback (Graphic: Business Wire)

Autel’s nieuwe MaxiCharger-implementaties krijgen positieve wereldwijde feedback (Graphic: Business Wire)

Autel Energy heeft haar ultramoderne MaxiChargers via haar partners in elk van deze regio’s geïnstalleerd. De MaxiChargers die op partnerlocaties zijn geïnstalleerd, zijn onder andere de AC Ultra en DC Fast, die bestuurders van elektrische voertuigen snelle en betrouwbare EV-oplaadmogelijkheden bieden. Deze locaties hebben klanten waardevolle mogelijkheden geboden om het naadloze oplaadproces van Autel te zien en te ervaren, contact te leggen met gedeelde elektrische mobiliteitsdoelen en te profiteren van de voorbeeldige lokale en wereldwijde services van Autel.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media contactpersoon

Melody Yu

marketing@autel.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr