18:34 uur 05-12-2023

Kindeva Drug Delivery en Orbia Fluorinated Solutions (Koura) kondigen samenwerking aan voor conversie naar drijfgas met laag GWP

WOODBURY, Minn. & ST. LOUIS & BOSTON–(BUSINESS WIRE)– Kindeva Drug Delivery (Kindeva), een vooraanstaande wereldwijde contractontwikkelings- en productieorganisatie (CDMO) voor medicijnleveringsapparatuur, en Orbia Advance Corporation, S.A.B. de C.V. (BMV: ORBIA*) Fluorinated Solutions business (Koura®), een wereldleider in de ontwikkeling, productie en levering van fluorproducten en -technologieën, kondigden vandaag een samenwerking aan voor de gezamenlijke ontwikkeling van de conversie van bestaande dosisinhalatoren (pMDI’s) naar Koura’s duurzamere en milieubewustere medische drijfgas HFA 152a, bekend als Zephex® 152a.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231205052226/nl/

Deze strategische samenwerking zal zich richten op het versnellen van de conversie van bestaande op de markt gebrachte pMDI inhalatorproducten naar pMDI’s met een laag aardopwarmingsvermogen (GWP) door gebruik te maken van Koura’s Zephex 152a platform. Het doel is om de koolstofuitstoot in de respiratoire gezondheidszorg te verminderen en tegelijkertijd de keuze van de patiënt te waarborgen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kindeva Drug Delivery
Lindsey Langemeier

+1 402-405-4269

lindsey@scorrmarketing.com

Orbia Fluorinated Solutions (Koura)
Valeria Barragan Villanueva

Director, Product Management, Orbia Fluorinated Solutions (Koura)

+44 7873 626557

valeria.barragan@kouraglobal.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr