20:46 uur 31-01-2024

Kindeva Drug Delivery lanceert nieuw wereldwijd bedrijfsonderdeel voor analytische diensten

WOODBURY, Minn. & ST. LOUIS–(BUSINESS WIRE)– Kindeva Drug Delivery (Kindeva), een wereldleider op het gebied van combinatieproducten voor geneesmiddelen en apparaten, heeft de uitbreiding aangekondigd van zijn capaciteiten op het gebied van analytische diensten. Het bedrijf lanceert een nieuw internationaal bedrijfsonderdeel dat geïntegreerde en zelfstandige analytische ondersteuning biedt aan de bredere farmaceutische, biofarmaceutische en medische apparatuursector. Al meer dan een halve eeuw heeft Kindeva aanzienlijke kennis, ervaring en expertise opgedaan op het gebied van programma’s voor de ontwikkeling van geïnhaleerde, injecteerbare en transdermale geneesmiddelen en de commerciële levering van cGMP. Bovendien heeft Kindeva een diepgaande expertise en capaciteit opgebouwd op het gebied van analytische cGMP-diensten ter ondersteuning van zijn productontwikkelings- en leveringspartners.

Naast het vergroten van Kindeva’s wereldwijde analytische voetafdruk, zullen de onlangs geopende ultramoderne laboratoria van bijna 3000 vierkante meter (32.000 vierkante voet) van Kindeva in Woodbury, Minnesota, dienen als de centrale hub voor de uitgebreide reeks zelfstandige analytische diensten van het bedrijf.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lindsey Langemeier

+1 402-405-4269

lindsey@scorrmarketing.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr