16:43 uur 06-05-2024

Kindeva Drug Delivery investeert in tweede productielijn voor groenere inhalatoren op Britse productielocatie

WOODBURY, Minn. & ST. LOUIS–(BUSINESS WIRE)– Kindeva Drug Delivery (Kindeva), een internationale leider op gebied van producten die geneesmiddelen met medische hulpmiddelen combineren, kondigt vandaag aan dat het bedrijf in een tweede productielijn heeft geïnvesteerd. Het doel is de productie te bevorderen van pMDI-producten (dosisaërosolen onder druk) met drijfgassen met een laag aardopwarmingsvermogen (GWP) in de fabriek in Loughborough, Groot-Brittannië.

Deze nieuwe lijn verwerkt zowel de drijfgassen HFA-152a als HFO-1234ze, met respectievelijk een GWP van 90% en 99,9% lager dan de industriestandaard HFA-134a. Naar verwachting is de productielijn in 2026 operationeel. De eerste in 2022 aangekondigde pMDI-productielijn van Kindeva, bevindt zich in de installatiefase en zal later in 2024 klaar zijn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lindsey Langemeier

+1 402-405-4269

pr@scorrmarketing.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr