06:53 uur 09-05-2024

John Patton, hoofd van de Scientific Advisory Board van Kindeva Drug Delivery, werd bekroond tot winnaar van de Charles G. Thiel Award tijdens de RDD-conferentie

Award voor uitstekend onderzoek en ontdekking in RDD (Respiratory Drug Delivery)

WOODBURY, Minn. & ST. LOUIS–(BUSINESS WIRE)– Tijdens de recente RDD-conferentie (Respiratory Drug Delivery) werd John Patton, Ph.D., biotechnologiewetenschapper en ondernemer, en hoofd van de Scientific Advisory Board (SAB) voor Kindeva Drug Delivery (Kindeva), een wereldleider op gebied van producten die geneesmiddelen met hulpmiddelen combineren, uitgeroepen tot winnaar van de Charles G. Thiel Award. Deze prestigieuze award wordt elke twee jaar tijdens RDD-conferenties toegekend aan een wetenschapper die door zijn of haar collega’s wordt verkozen omwille van belangrijke pioniersontwikkelingen in een of meerdere aspecten van de wetenschap en technologie rond toediening van respiratoire geneesmiddelen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240508639421/nl/

Biotechnology scientist and entrepreneur and Kindeva Drug Delivery’s Head of the Scientific Advisory Board, John Patton (second from the left), was named the winner of the Charles G. Thiel Award for outstanding research and discovery in respiratory drug delivery at this year’s Respiratory Drug Delivery (RDD) Conference. (Photo: Business Wire)

Biotechnology scientist and entrepreneur and Kindeva Drug Delivery’s Head of the Scientific Advisory Board, John Patton (second from the left), was named the winner of the Charles G. Thiel Award for outstanding research and discovery in respiratory drug delivery at this year’s Respiratory Drug Delivery (RDD) Conference. (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MEDIACONTACT:
Lindsey Langemeier

+1 402-405-4269

pr@scorrmarketing.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr