19:14 uur 29-05-2024

Kindeva Global Health Security schenkt ATNAA aan Oekraïne via rescEU en Governmental Strategic Reserves Agency (RARS) van de Europese Commissie

WOODBURY, Minn. & ST. LOUIS–(BUSINESS WIRE)– Kindeva Drug Delivery (Kindeva), een toonaangevende mondiale gezondheidsbeveiligingsaanbieder van medische CBRN-tegenmaatregelen, heeft aangekondigd dat het een voorraad automatische injectieapparaten – met name een antidotumbehandeling voor chemische zenuwgassen – aan Oekraïne heeft gedoneerd via de rescEU-reserve van het EU-mechanisme voor civiele bescherming ter ondersteuning van burgers die getroffen zijn door de oorlog in Oekraïne.1 Medische tegenmaatregelen (MCM’s), zoals de ATNAA (Antidote Treatment Nerve Agent Autoinjector), spelen een belangrijke rol bij het beschermen van de levens van burgers en militairen in het geval van een aanval met een chemisch zenuwgas.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Holli Kroeker

+1 308-338-2358

pr@scorrmarketing.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr