21:42 uur 18-01-2024

Kindeva Drug Delivery neemt Summit Biosciences over, een organisatie gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van geneesmiddelen voor nasaal gebruik

WOODBURY, Minn. & ST. LOUIS & LEXINGTON, Ky.–(BUSINESS WIRE)– Kindeva Drug Delivery (“Kindeva”), een internationale leider op gebied van producten voor de combinatie van geneesmiddelen en apparatuur, maakte vandaag bekend dat het Summit Biosciences Inc. (“Summit”) heeft overgenomen, een CDMO (contract development & manufacturing organization) gespecialiseerd in intranasale toediening van geneesmiddelen, van de aandeelhouders van de oprichtende familie. Summit werd in 2009 opgericht en kan prat gaan op een uitgebreide trackrecord van innovatie in de markt van neusspray in eenheidsdosissen. De overname van Summit versterkt Kindeva’s bestaande capaciteiten voor het toedienen van geneesmiddelen door een nieuw platform voor toediening van geneesmiddelen toe te voegen. Dit platform breidt Kindeva’s vermogen uit om biofarma-klanten te dienen binnen een ruimer aanbod complexe producten voor de combinatie van geneesmiddelen en apparatuur (via de longen, injecteerbaar, transdermaal en nasaal).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lindsey Langemeier

+1 402-405-4269

lindsey@scorrmarketing.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr