17:43 uur 18-04-2024

Denis Johnson komt in dienst bij Kindeva Drug Delivery als Chief Operating Officer om de internationale activiteiten te leiden

WOODBURY, Minn. & ST. LOUIS–(BUSINESS WIRE)– Kindeva Drug Delivery (Kindeva), een internationale leider op gebied van producten die geneesmiddelen met medische hulpmiddelen combineren, maakte vandaag bekend dat Denis Johnson het bedrijf komt versterken als nieuwe COO (Chief Operating Officer). Denis treedt in dienst bij Kindeva om de internationale activiteiten te leiden voor alle moderne productie-, research- en ontwikkelingsfaciliteiten van Kindeva gevestigd in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240418616712/nl/

Denis Johnson joins Kindeva Drug Delivery as Chief Operating Officer, leading Kindeva’s state-of-the-art manufacturing, research, and development facilities located across the U.S. and U.K. (Photo: Business Wire)

Denis Johnson joins Kindeva Drug Delivery as Chief Operating Officer, leading Kindeva’s state-of-the-art manufacturing, research, and development facilities located across the U.S. and U.K. (Photo: Business Wire)

Als COO zal hij zich toespitsen op de wereldwijde activiteiten, maar vooral de uitbreiding bevorderen en de opening van Kindeva’s nieuwe aseptische injecteerbare fill-finish site in Bridgeton, Missouri, die dit jaar opengaat, en ook de aandacht van het bedrijf richten op het aanwenden van groene drijfgassen tijdens de commerciële productie van de combinatieproducten om milieuvriendelijkere inhalators te maken, gezien Kindeva de enige CDMO is die in staat is om inhalators te vullen met 152a drijfgas met een lagere GWP (Global Warming Potential).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lindsey Langemeier

+1 402-405-4269

pr@scorrmarketing.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr