19:49 uur 04-06-2024

Kindeva Drug Delivery breidt faciliteiten in Loughborough, Verenigd Koninkrijk, uit op Charnwood Campus om de groei van de groene drijfgassenmarkt te versterken

LOUGHBOROUGH, Engeland & WOODBURY, Minn. & ST. LOUIS–(BUSINESS WIRE)– Kindeva Drug Delivery (Kindeva), het toonaangevende wereldwijde bedrijf voor contractontwikkeling en productie (CDMO) heeft vandaag aangekondigd dat het zijn faciliteiten in Loughborough, Groot-Brittannië uitbreidt naar Charnwood Campus Science Innovation and Technology Park. Met deze strategische stap wil Kindeva de marktgroei van groene drijfgassen ondersteunen. Ook wordt een speciale ruimte bestemd voor het commerciële analytische laboratoriumteam van het bedrijf, dat op deze locatie zal worden gehuisvest na de voltooiing van de verbouwing dit jaar.

Met de verhuizing verdubbelt Kindeva zijn laboratorium in het Verenigd Koninkrijk en breidt het zijn activiteiten uit. Bovendien zullen ongeveer 50 kwaliteitscontrolemedewerkers van Kindeva’s productielocatie in Loughborough zich hier gaan vestigen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Holli Kroeker

+1 308-338-2358

pr@scorrmarketing.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr