16:23 uur 09-11-2023

PayRetailers kondigt deelname aan SiGMA Europe 2023 in Malta aan

MARSA, Malta–(BUSINESS WIRE)– PayRetailers, de toonaangevende wereldwijde aanbieder van betaaloplossingen voor Latijns-Amerika, is verheugd zijn deelname aan het SiGMA Europe-evenement bekend te maken. Dit evenement wordt gehouden op de MHH-scheepswerven in Valletta, Malta, van 13 t/m 17 november 2023.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231109458717/nl/

(Photo: Business Wire)

(Photo: Business Wire)

Het SiGMA Europe-evenement vertegenwoordigt een uitzonderlijke kans voor de iGaming-gemeenschap en de bedrijven gerelateerd aan deze sector. Het evenement zal 800 sponsors en exposanten, 25.000 afgevaardigden en 250 keynote-sprekers omvatten. Daarnaast zullen er acht netwerkevenementen en netwerkdiners worden aangeboden, die een ideale omgeving bieden voor de uitwisseling van ideeën en samenwerking tussen experts uit de sector.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

press@payretailers.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr