14:19 uur 31-01-2023

PayRetailers benoemt Philippe Laranjeiro tot Chief Commercial Officer ter bevordering van haar ambitieuze groeistrategie

BARCELONA, Spanje–(BUSINESS WIRE)– PayRetailers, LATAM’s toonaangevende aanbieder van alles-in-één betalingstechnologie, heeft de benoeming tot Chief Commercial Officer (CCO) aangekondigd van Philippe Laranjeiro. Hij zal rapporteren aan de CEO Juan Pablo Jutgla en coördineert de commerciële activiteiten van het bedrijf ter ondersteuning van snelle groei en een toename van het marktaandeel, waarbij ook de optimalisatie van de diensten zal worden versneld.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230126005025/nl/

Philippe Laranjeiro, Chief Commercial Officer (Photo: PayRetailers)

Philippe Laranjeiro, Chief Commercial Officer (Photo: PayRetailers)

Leiderschap op het gebied van groei binnen fintech

Laranjeiro voegt zich bij het in Spanje gevestigde PayRetailers met een indrukwekkende staat van dienst in de snelgroeiende paytech-sector en met meer dan 20 jaar ervaring met het opbouwen en opschalen van inclusieve, evenwichtige, topprestaties leverende teams. Als oudgediende op het gebied van fintech en betalingen, vervulde hij voorheen leidinggevende rollen voor diverse Silicon Valley-bedrijven, waaronder Atchik, Netsize, VISA en Citcon.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Afdeling persrelaties

press@payretailers.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr